top of page

Et av målene med yoga er å skape balanse ved å trene både kropp, sinn og sjel. I opphavslandet India regnes yoga som en levemåte som omhandler alle aspekter i livet, mens her i vesten har det fysiske fått mest fokus.

Yoga er for alle. Enhver yogaform kan tilpasses ditt nivå. I yoga er det aldri konkurranse og du vil finne ro til å gjøre øvelser i eget tempo. Ingen er for stive for å drive med yoga.

Men i tillegg til økt styrke og fleksibilitet samt mindre spenninger, er det umulig å komme unna yogafordeler som: lavere stressnivå, bedre nattesøvn, økt overskudd, sinnsro, trygghet og bedre evne til å leve i nuet.

 

Gjennom tusener av år har yoga utviklet seg i utallige retninger. Du finner alt fra rolig stressreduserende yoga til fysisk krevende varianter der svetten siler.

Jeg har RYT 200 hrs i Vinyasa Flow, Gravidyoga + Yoga Kids-utdanning fra Oslo Yoga, og er sertifisert i Yin yoga og Yoga Swing. For tiden har jeg private klasser og arrangerer retreats.


Ta kontakt om du ønsker mer informasjon.

Hvis du trenger litt hjelp til å slappe av lager jeg en podcastserie som heter "Stress Less sessions", som du kan høre på Spotify :https://open.spotify.com/show/5EsZXO3KGDeFv6nNXw249a?si=29d492e9a3d142e4
 

Eller i Apples Podkast-app:
https://podcasts.apple.com/no/podcast/stress-less-sessions/id1642933298

 


kjersti@idem.no
4180 9150

bottom of page