top of page

Med EQ-terapi bearbeider vi gamle mønstre, og jobber med å finne frem til bakenforliggende årsaker til at ting er som de er i dag. Utfra dette vil du kunne skape nye handlingsmønstre, og bedre relasjoner til deg selv og de rundt deg.

Dette er en effektiv terapiform for deg som er motivert til å jobbe for å få til en endring i livet ditt. Det kan passe for deg som ønsker økt selvfølelse, mer glede og energi, eller å ta mer styring over eget liv.

For tiden har jeg ikke lokaler tilgjengelig, så jeg har dermed kun mulighet til å ha terapier på telefon/online.

Vi setter av 90 minutter. Om du ønsker det starter vi med å prate litt og bli litt kjent, eller vi kan starte terapien med en gang.

 

Priser:

En terapi (60 - 90 minutter) koster 1500 kr.
Kvelds- og helgetillegg er 250 kr, så fra kl. 17 og i helger koster terapien 1750 kr.
Betalingen foregår med Vipps eller faktura.

Avbestilling:
Om du ikke kan møte til avtalt tid er det fint om du sier fra minimum 24 timer før avtalen. Etter dette belastes halve beløpet.
                
Ta kontakt hvis du er nysgjerrig, eller vil avtale tid for en terapi.

Referanser:


Kvinne 32:
"Jeg er veldig fornøyd med TRE og EQ-terapi med Kjersti. Hun har en egen evne til å få meg til å tørre å føle på og snakke om utfordringene mine. Kjersti er genuint interessert å hjelpe sine medmennesker uten å dømme. Hun ser hele mennesket,er god til å se lytte og motivere. Terapien er fylt med humor og varme selv når terapien krever sitt. TRE og EQ terapi har for min del vært en virkningsfull kombinasjon."


 

Kvinne 66:

"Jeg fikk høre om relasjonsterapi av min datter. Bestillte time via EQI og var kjempeheldig som fikk Kjersti som terapeut. Hun er god og varm samtidig som hun får meg til å tørre mer av det vonde/vanskelige som sitter fast både fysisk og psykisk. Det hjelper og jeg kommer meg videre for hver gang. For meg er det gull."

kjersti@idem.no
4180 9150

bottom of page