top of page
17976226891666863.jpg
17948459453318864.jpg
18012127675449104.jpg

                            

           Yogafestival!

                                                          27. mai - 3. juni 2024

Johanna Fredriksson, Kunal Sharda og jeg inviterer til en uforglemmelig uke med absolutt alt du kan tenke deg av yoga, meditasjon, pranayama, breathwork & TRE (Tension Release Exercises). Vi disponerer alle yoga fasiliteter på det vakre spa-hotellet og har to yoga shaler, og en brygge helt nede ved vannkanten hvor vi praktiserer yoga hver morgen.

Du kan delta på en eller flere timer fra det varierte og inspirerende programmet. Du kan følge en lærer hele uka eller du kan variere etter dagsform. Dette er DIN ferie og du tar selv ansvar for hvor mye eller lite du vil delta på, hva kroppen din trenger eller du har lyst til. Velkommen til en hel uke med yoga, pust, meditasjon og filosofi.

 

På programmet vil du finne alt fra lekfulle vinyasa-klasser, ashtanga yoga, workshops i teknikk, filosofi til stressreduserende, rolige timer som yin yoga og mindful restorative yoga, yoga nidra og TRE.
 

Her kan du se et eksempel på hvordan en dag kan se ut:

07:00 Ashtanga
07:30 Pust & Meditasjon
08:00 Morning Flow
08:30 Yin Flow

Dag / Ettermiddag
kl 14-16 WS Teknikk / Filosofi / Introduksjon/ Fordypning/ TRE /

17:00 Yin, Myk Yoga Mindful Restorative, TRE,
17:30 Sunset Flow, Slow Flow,
18:30 Pranayama/ Breathwork / Meditasjon

21:00 Utvalgte kvelder samling / meditasjon etc• 4-8 klasser hver dag
• Anerkjente, rutinerte og ettertraktede lærere
• Et av Hellas vakreste yogahotell
• 5 stjerners Spa og velvære hotell


Hvor: Porto Galini, Nidri, Lefkas i Hellas
Pris: fra 16 680,-
Avreise fra: Oslo
Påmeldingsfrist: 27.februar 2024

Les mer om festivalen og hotellet, og meld deg på her: ving.no/treningsreiser/yoga/yogafestival2024


Om lærerene:

 

Johanna Fredriksson

Johanna har jobbet med trening, helse og fysisk aktivitet hele livet. Interessen for yoga, pust og mindfulness begynte for over 15 år siden og er nå en stor og viktig del i hennes hverdagen. Johanna har sin Yoga utdannelse innen Ashtanga Vinyasa Yoga, Yin Yoga, Mindful Restorative Yoga, Yoga Terapi, Yoga Nidra Meditasjon, Breathwork, Reiki Level One, Anti Gravity Yoga og Garuda Foundation i tillegg til at hun er NLP Coach. Johanna reiser verden rundt og arrangerer svært populære retreats og yogareiser hvert år. Til daglig driver hun YogaKi, et lokalt Yogastudio på Nordstrand i Oslo, hvor hun holder kurs og arrangerer eventer og happenings. Hun er også eier av populære TheFeelGood Shop, som du finner både nett og fysisk i Bogstadveien i Oslo.

 

Kunal Sharda

Kunal er så og si født med beina på yogamatta. Han vokste opp i Malaysia hvor han først studerte yoga med sin bestefar. Kunal og søsknene ble opplært i Bhakti og Jnana Yoga praksis fra de var små. Han er utdannet fra Bihar School of Yoga i India og har praktisert yoga daglig i hele sitt voksne liv. Kunal har undervist i yoga på fulltid siden 2002 i India, Malaysia, Singapore, Indonesia, Thailand og i Oslo. Kunal er ansvarlig for Yoga sertifiseringer og yoga-workshops, og studerer nå ayurveda, akupunktur og kinesisk medisin.
Kunal er en grundig og erfaren lærer, med en leken og personlig stil. Han tilpasser alltid nivået etter hver enkelts behov og viser deg verdien i fordypning og tålmodighet og ro.


 

Kjersti Idem

Yoga er for alle, og Kjersti er opptatt av å gjøre yoga tilgjengelig for «folk flest», slik at flere får oppleve effekten av yoga på kroppen og i livet. Yogabakgrunnen hennes er fra vinyasa flow, yin yoga, gravideyoga og yoga swing. Kjersti har lang fartstid som journalist og programleder i radio og tv. Hun og også er utdannet Relasjonsterapeut og Trauma Releasing Exercises-instruktør (TRE). De siste årene har hun laget den populære podcasten «Relasjonspodden» sammen med makker Dora Thorhallsdottir. For tiden arrangerer hun kurs og retreats med fokus på yoga, terapi og TRE.

Yoga - stående_edited.jpg
IMG_6617_edited.jpg
E09B1C85-3F43-4172-9127-6F725F0CBFA2.jpeg
bottom of page