top of page
17976226891666863.jpg
17948459453318864.jpg
18012127675449104.jpg

                            

Rise and Shine Yogafestival!

                                                       
 
27. mai - 3. juni 2024


Johanna Fredriksson, Kunal Sharda og jeg inviterer til en uforglemmelig uke med absolutt alt du kan tenke deg av yoga, meditasjon, pranayama, breathwork & TRE (Tension Release Exercises).

Festivalen er for deg som elsker yoga, som er nysgjerrig på ulike yoga-, meditasjons- og avspenningsformer, vil utforske fordelene med yoga, eller fordype deg.

La deg inspirere av kunnskapsrike, motiverende og ettertraktede lærere, som har bred og lang erfaring med undervisning, rehabilitering, yoga, retreats, trening, events, coaching og terapi.

Husk dette er din ferie, og du tar selv ansvar for hvor mye eller lite du vil delta, hva kroppen din trenger og du har lyst til. Du kan delta på så mye eller lite som du vil fra det store og varierte programmet.

Du kan følge en lærer hele uka, eller en konkret yogastil / retning både morgen og kveld eller varier etter dagsform. Du vil virkelig kunne få muligheten til å utvide horisonten!

Er du gammel eller ung, stiv eller myk, praktiserer mye eller lite? Alle nivåer er selvfølgelig velkomne, men vi synes det er fint om du har litt erfaring med yoga.

 

Det deilige spa-hotellet har to flotte yoga shalaer utendørs, og en egen brygge helt nede ved vannkanten der vi praktiserer yoga hver morgen.

Velkommen til en hel uke med yoga, pust, meditasjon, bad, sol og spennende bekjentskaper & vend hjem med ny kraft, energi og glød. Kickstart sommeren sammen med oss - vi garanterer en magisk uke og legger alt til rette for at du skal få en minnerik uke.

• 6-10 klasser hver dag
• Anerkjente, rutinerte og ettertraktede lærere
• Et av Hellas´ vakreste yoga hotell
• 5 stjerners Spa og velvære hotell

 

Fullstendig program vil bli sendt til alle påmeldte ca. 14 dager før avreise men du kan allerede nå glede dere til noen av disse høydepunktene:

Ashtanga yoga (hver morgen)
Morning Flow  (hver morgen ) (Vinyasa flow / Expanding perspectives / Twist and flow)
Soft flow
Yoga filosofi
Mindfulness
Yin yoga
Mindful Restorative yoga
Tension releasing exercises (TRE)
Meditasjon / Heart beat meditation / Walking meditation / Shaking meditation / LKM
Pranayama
Breathwork
Workshops i teknikk og “party tricks” / Solhilsen A-Å teknikk lab
Yoga nidra
Stress less sessions
Kveldsseremoni


Når: 27.mai-3.juni 2024

Hvor: Porto Galini, Nidri, Lefkas i Hellas
Pris: fra 16 680,-
Avreise fra: Oslo
Påmeldingsfrist: 27.februar 2024

Les mer om festivalen og hotellet, og meld deg på her: ving.no/treningsreiser/yoga/yogafestival2024

Om lærerene:

Johanna Fredriksson

Johanna har jobbet med trening, helse og fysisk aktivitet hele livet. Interessen for yoga, pust og mindfulness begynte for over 15 år siden og er nå en stor og viktig del i hennes hverdagen. Johanna har sin Yoga utdannelse innen Ashtanga Vinyasa Yoga, Yin Yoga, Mindful Restorative Yoga, Yoga Terapi, Yoga Nidra Meditasjon, Breathwork, Reiki Level One, Anti Gravity Yoga og Garuda Foundation i tillegg til at hun er NLP Coach. Johanna reiser verden rundt og arrangerer svært populære retreats og yogareiser hvert år. Til daglig driver hun YogaKi, et lokalt Yogastudio på Nordstrand i Oslo, hvor hun holder kurs og arrangerer eventer og happenings. Hun er også eier av populære TheFeelGood Shop, som du finner både nett og fysisk i Bogstadveien i Oslo.

 

Kunal Sharda

Kunal er så og si født med beina på yogamatta. Han vokste opp i Malaysia hvor han først studerte yoga med sin bestefar. Kunal og søsknene ble opplært i Bhakti og Jnana Yoga praksis fra de var små. Han er utdannet fra Bihar School of Yoga i India og har praktisert yoga daglig i hele sitt voksne liv. Kunal har undervist i yoga på fulltid siden 2002 i India, Malaysia, Singapore, Indonesia, Thailand og i Oslo. Kunal er ansvarlig for Yoga sertifiseringer og yoga-workshops, og studerer nå ayurveda, akupunktur og kinesisk medisin.
Kunal er en grundig og erfaren lærer, med en leken og personlig stil. Han tilpasser alltid nivået etter hver enkelts behov og viser deg verdien i fordypning og tålmodighet og ro.


 

Kjersti Idem

Yoga er for alle, og Kjersti er opptatt av å gjøre yoga tilgjengelig for «folk flest», slik at flere får oppleve effekten av yoga på kroppen og i livet. Yogabakgrunnen hennes er fra vinyasa flow, yin yoga, gravideyoga og yoga swing. Kjersti har lang fartstid som journalist og programleder i radio og tv. Hun og også er utdannet Relasjonsterapeut og Trauma Releasing Exercises-instruktør (TRE). De siste årene har hun laget den populære podcasten «Relasjonspodden» sammen med makker Dora Thorhallsdottir. For tiden arrangerer hun kurs og retreats med fokus på yoga, terapi og TRE.

bottom of page